Ben jij ook bang voor de tandarts?

Ben jij een van de 1 miljoen Nederlanders die bang is voor tandarts? En ben jij ook een kei in het verzinnen van smoesjes om onder je tandartsafspraak uit te komen? Niet nodig. In ieder geval niet bij Sprenkelaar Tandartsen en Orthodontie (SPTO) – Apeldoorn.
Wij zijn namelijk een angsttandarts in Apeldoorn. We doen niets zonder overleg met jou. Ook zorgen we dat al onze behandelingen zo pijnloos en comfortabel mogelijk verlopen.

Angst voor de tandarts ontstaat meestal al als kind. Het kan zijn dat je zelf een slechte ervaring met de tandarts hebt gehad, of dat mensen in jouw nabije omgeving dit hebben meegemaakt. De angst kan ook ontstaan door het geluid van de boor. Waar je angst ook vandaan komt: wij begrijpen het.
Daarom luisteren we naar jou en nemen we de tijd om je uitleg te geven. Zo weet je precies wat je kan verwachten en wat de behandeling inhoudt. Met rust, door de tijd te nemen en goede gesprekken te voeren helpen we jou om met je angst om te gaan.

Ben jij nog geen patiënt bij onze tandartspraktijk in Apeldoorn? Wij nemen nieuwe patiënten aan. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!