Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Sprenkelaar Tandartsen en Orthodontie (SPTO) in Apeldoorn nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in Apeldoorn. We hebben ruime openingstijden. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zaterdag geopend.

Hoe dat kan? Bij Sprenkelaar Tandartsen en Orthodontie (SPTO) in Apeldoorn werken ervaren professionals en vormen een goed team. Bij ons ben je in goede handen.

Iedereen is welkom bij Sprenkelaar Tandartsen en Orthodontie (SPTO) in Apeldoorn. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan jij je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Apeldoorn? Ook dan zit je goed bij Sprenkelaar Tandartsen en Orthodontie (SPTO) – Apeldoorn. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Neem wel eerst even contact met ons op voordat je langskomt.