Kunstgebit nodig?

Of het nu gaat om een nieuw kunstgebit of de reparatie van uw huidige, u wilt een gebit dat prettig zit. Een gebit waarmee u weer uw stralende glimlach durft te tonen en waarmee u alles kan eten. Bij Sprenkelaar Tandartsen en Orthodontie (SPTO) – Apeldoorn zorgen wij ervoor dat uw kunstgebit perfect zit.

Nieuw kunstgebit

Ieder gezicht en elk gebit is weer anders. Daarom vraagt een nieuw kunstgebit maatwerk en daar weten wij alles van! Alle typen gebitsprothesen, zowel een gedeeltelijk als een volledig kunstgebit, zijn mogelijk en daarvoor kunt u bij ons terecht in Apeldoorn.

Reparatie kunstgebit

Een gebroken kunstgebit komt altijd ongelegen. Gelukkig kunnen wij uw kunstgebit weer snel repareren. Doe nooit zelf een poging om uw kunstgebit met secondelijm te repareren! De kans is namelijk groot dat u de prothese verder beschadigt, waardoor de goede pasvorm verloren kan gaan.

Bent u nog geen patiënt bij Sprenkelaar Tandartsen en Orthodontie (SPTO) in Apeldoorn? Wij nemen nieuwe patiënten aan. Voor meer informatie neem contact met ons op!